Persoonlijkeresultaten_Voorjaar 2013




  • programma team 1

  • programma team 2

  • programma team 3

  • programma team 4

  • programma team 5




  • Team 1 (3e klasse Poule K)

    van links naar rechts op de foto:
    John Nijhof
    Ronald van Amersfoort
    Rob van Sloten

    Home


    Stand
    ------------------ ------
    Warnsveld 1 10 - 84
    De Spinners 2 10 - 66
    De Brug 12 10 - 61
    De Toekomst 9 10 - 37
    Gelvandria 3 10 - 33
    ETTV 2 10 - 19












    Maandag 15 april 2013: Warnsveld 1 - de Brug 12 Uitslag: 7 - 3



    Fantastische winstpartijen Rob van Sloten



    Nu de druk van de ketel was, kampioenschap binnen, liet Rob van Sloten zijn ware aard zien. Hij speelde geweldige partijen en speelde zowel in verdedigend opzicht als aanvallend zijn beste wedstrijden van de competitie. Rob won dan ook al zijn 3 partijen, zelfs van de veel sterker geachte Kevin Willemsen. Ronald van Amersfoort en John Nijhof verloren respectievelijk van Kevin Willemsen en Eelco Zuidervaart. Na de huldiging door voorzitter Ronald Bergman, werd het kampioenschap gevierd.

    Vrijdag 12 april 2013: de Toekomst 9 - Warnsveld 1 Uitslag: 1 - 9



    Warnsveld officieel Kampioen



    Met invaller Stanislwa Wantoch-Rekowski in de gelederen werd Warnsveld door een 9 - 1 overwinning op overtuigende wijze kampioen en keert na één seizoen weer terug in de 2e klasse.

    Maandag 25 maart 2013: Warnsveld 1 - Gelvandria 3 Uitslag: 9 - 1



    Na deze ruime overwinning op Gelvandria kan Warnsveld het kampioensfeest gaan plannen.
    Er waren geen verrassende uitslagen; John Nijhof en Ronald van Amersfoort deden hun plicht en wonnen beiden alle partijen. Ook de dubbel werd zonder al te veel moeite binnengehaald.
    Rob van Sloten was de enige die een partij verloor.
    Hij verloor deze echter nipt in de 5e set met 12 - 10. De avond werd gezellig afgesloten met een hapje en drankje.


    Woensdag 20 maart 2013: De Spinners 2 - Warnsveld 1 Uitslag: 5 - 5



    De uitwedstrijd tegen de Spinners uit Emst begon bijzonder slecht. John Nijhof en Rob van Sloten verloren beiden hun eerste partij en ook het dubbel ging kansloos verloren. Ronald van Amersfoort won wel zijn eerste partij maar een 3 - 1 achterstand was wel een feit.
    John Nijhof herstelde zich daarna dapper hij wist zijn overige 2 partijen te winnen. Ronald van Amersfoort haalde ook deze avond weer een 100 procent score, hij gaf grootmoedig aan dat hij deze competitie geen wedstrijd meer zal verliezen, we houden hem eraan.
    Rob van Sloten had om onbegrijpelijke reden een volkomen off-day; hij werd later door zijn teamgenoot John Nijhof op water en .. gezet.

    Maandag 11 maart 2013: Warnsveld 1 - ETTV 2 Uitslag: 10 - 0


    Warnsveld voor de derde maal in 6 wedstrijden naar een 10 - 0 score



    Ronald van Amersfoort wisselde in zijn partijen de mooiste slagen af met volkomen onnodige fouten. De speelstijl van Ronald blijkt niet echt geschikt te zijn voor de derde klasse. De ballen komen wat minder snel waardoor Ronald niet optimaal gebruik kan maken van zijn slice-ballen. Hij laat vaak de tegenstanders de fouten maken ipv zelf het initiatief te nemen.

    John Nijhof had weer zijn showavond. Doordat de tegenstanders uit Eerbeek niet beschikten over een echte afmaak slag kon John weer eens aan het publiek laten zien wat verdedigen is. Het was volop genieten en zelfs de tegenstanders konden het waarderen.

    Rob van Sloten is echt in zijn element in de derde klasse. Hij speelde aanvallend en kon optimaal gebruik maken van zijn dodelijk backhand. Alle drie de partijen speelde Rob aanvallend en liet de tegenstanders totaal niet in hun eigen spel komen. Hij boekte dan ook 3 ruime overwinningen.
    De dubbel werd door John en Rob in 4 sets gewonnen.

    Dinsdag 5 maart 2013: De Brug 12 - Warnsveld 1 Uitslag: 3 - 7



    Kevin Willemsen van de Brug voor alle drie Warnsvelders te sterk



    De 7 - 3 overwinning kwam moeizamer tot stand dan vooraf gedacht. Het jeugdige team van de Brug ontving de Warnsvelders in hun nieuwe onderkomen. Een fantastische nieuwe zaal waar de Brug weer jaren mee vooruit kan.
    Rob van Sloten, Ronald van Amerfoort en John Nijhof wonnen elk 2 partijen en verloren alle drie van Kevin Willemsen die absoluut een maatje te groot was voor de Warnsvelders.

    De Brug, die nog geen dubbel hadden verloren, moest echter deze wedstrijd zijn meerdere erkennen in de combinatie Ronald/John.
    Al met al toch een mooie overwinning en de Warnsvelders.


    Maandag 25 februari 2013: Warnsveld 1 - de Toekomst 9 Uitslag: 10 - 0


    Opnieuw maximale score voor Warnveld



    Het gaat het eerste team van Warnsveld deze competitie wel heel gemakkelijk af.
    Tegen de Toekomst uit Lochem werd opnieuw geen puntverlies geleden. Ondanks dapper verweer van de spelers van de Toekomst zat een succesje er voor hen niet in. Ronald van Amersfoort, John Nijhof en Rob van Sloten hoefden zich niet uitermate in te spannen om toch relatief eenvoudig de wedstrijden naar zich toe te trekken.

    Een enkel setje werd weggegeven vanwege concentratie verlies maar dat was dan ook het enige minpuntje. Warnsveld heeft nu 37 punten uit 4 wedstrijden hetgeen een ongekend hoge score is. De avond werd met de tegenstanders gezellig afgesloten met een hapje en drankje; daar kunnen de heren voetballers een voorbeeld aan nemen.
    Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen de Brug uit Apeldoorn.

    Donderdag 14 februari 2013: Gelvandria 3 - Warnsveld 1 Uitslag: 2 - 8



    Warnsveld veel te sterk voor dapper Gelvandria



    Hoewel John Nijhof niet zijn beste avond had toch wist hij zijn 100 procent score vast te houden al was daar af en toe een 5 setter voor nodig. John is op zijn best als de tegenstander denkt dat hij de partij al binnen heeft; op onnavolgbare wijze kan John zich dan zo opladen dat hij de tegenstander alsnog het nakijken geeft. Vooral zijn backhand smash is een gevreesd wapen.

    Rob van Sloten haalde in de 1e 2 wedstrijden zijn niveau. Hij was sluw en bracht daardoor dikwijls zijn tegenstander uit hun ritme. De laatste partij van de avond verloor Rob echter omdat zijn tegenstander zich niet het spel liet opleggen door Rob.

    Ronald van Amersfoort stond aan het begin van de avond ook nog op een 100 procent score maar ondervond veel hinder van een zeurende kiespijn. In de eerste partijen ging het nog goed maar in zijn 3e partij was Ronald er met zijn hoofd niet helemaal meer bij waarvan zijn tegenstander dankbaar profiteerde.

    Omdat John en Rob ook de dubbel hadden gewonnen werden er weer 8 punten bijgeschreven waardoor het totaal na 3 wedstrijden op 27 komt te staan. Een prachtige prestatie.

    Maandag 4 februari 2013: Warnsveld 1 - De Spinners 2 Uitslag 9 - 1



    Opnieuw klinkende overwinning Warnsveld.

    Ronald van Amersfoort, John Nijhof en Rob van Sloten hadden geen moeilijke avond tegen De Spinners uit Emst die aantraden met voormalig 1e team spelers Wilfred Hanekamp en Aart Schurink.
    De Warnsvelders speelden de wedstrijden op routine uit en alleen Rob moest zijn meerdere erkennen in materiaal speler Wilfred Hanekamp.
    Door deze 9 - 1 overwinning lijken de Warnsvelders in sneltrein vaart af te stevenen op het kampioenschap. Volgende week donderdag moet Gelvandria het volgende slachtoffer worden.


    Dinsdag 30 januari 2013: ETTV 2 - Warnsveld 1 Uitslag 0 - 10



    Warnsveld behaald optimale zege in Eerbeek

    De eerste wedstrijd in de 3e klasse sinds jaren leverde meteen een 10 nul overwinning op. John Nijhof begon zijn eerste wedstrijd goed tegen Tabor. John nam meteen een 2 - 0 voorsprong in sets, maar daarna kwam Tabor goed terug en won de 3e en 4e set. In de 5e set schakelde John een tandje bij en het eerste punt van Warnsveld was binnen. Het was meteen een goede les voor John om zijn tegenstanders in de 3e klasse niet te onderschatten. De overige partijen werden danook met overmacht gewonnen door John.

    Rob van Sloten, die maandag op de training nog in slechte doen stak, moest even wennen in zijn 1e wedstrijd maar daarna kreeg hij de vorm te pakken, De 1e wedtrijd won hij met 3 - 2, de 2e wedstrijd met 3 - 1 en de laatste, tegen de sterkste speler van ETTV zelfs met 3 - 0.

    Ronald van Amersfoort zijn enige doel is om zo snel mogelijk kampioen te worden. Hij was danook duidelijk een maatje te groot voor zijn tegenstanders die niet gewend zijn dat de bal na een goede smash ook nogeens terug kan komen. De dubbel werd door Ronald en Rob gewonnen.

    Team 2 (3e klasse Poule H )

    van links naar rechts op foto:
    D.A. Brocker
    S. Wantoch-Rekowski
    J.J. Scholing
    J.W.M. van Laarhoven

    Home


    Stand
    ------------------ ------
    De Toekomst 8 10 - 68
    Trias 6 10 - 64
    Gorssel 1 10 - 60
    MTC 1 10 - 58
    Warnsveld 2 10 - 37
    Torenstad 4 10 - 13























    Team 3 (4e klasse Poule I )

    Van rechts naar links op de foto:
    Marcel Oudijk
    Sylwia van Amersfoort
    Frans Schoenaker

    Home


    Stand
    ------------------ ------
    SSVZ 1 10 - 78
    Shot '78 3 10 - 66
    Warnsveld 3 10 - 58
    ZC Aktief 2 10 - 39
    Swift (D) 9 10 - 31
    Torenstad 5 10 - 28


















    Maandag 4 maart 2013 Warnsveld 3 - Shot 3 uitslag 3 - 7



    Spectaculaire driepunter tegen koploper!



    Team 3 is ver boven zichzelf uitgestegen door liefst 3 punten te pakken tegen de koploper Shot uit Deventer. De start overtrof alle verwachtingen door de koploper middels een nieuw uitgevonden aanvalstactiek op een 2-0 achterstand te zetten (Frans/Marcel). Aangezien de koploper patent heeft op 10-0 overwinningen werd er gemakshalve vanuit gegaan dat Shot met niets minder dan een 10-0 overwinning de deur uit wilde lopen.
    Shot herstelde zich redelijk door met nogal wat geluk enkele partijen te winnen. Warnsveld 3 vocht als een leeuw voor de punten en wist enkele games tegen de torenhoge favoriet te behalen. Sylwia haalde alles uit de kast om de tegenstander tot wanhoop te dwingen middels winst in het begin van haar matches. Moegestreden moest echter ook zij genoegen nemen met een eervolle nederlaag in haar enkelspelen, maar moreel was Sylwia zeker de relevatie van de avond, chapeau!
    Frans wilde tevens van geen wijken weten en wist een belangrijk (bonus) punt toe te voegen. Tegen de andere tegenstanders putte Frans de tegenstanders zodanig uit dat Marcel meer kans zou hebben in de daaropvolgende wedstrijden, waarvoor heel veel dank Frans!

    Marcel werd door een veel sterkere tegenstander keer op keer weggespeeld, maar door een mix van foute puntentelling, vertragen van het spel en puur geluk kon Marcel zowaar 2 punten aan het totaal toevoegen.
    Conclusie is dat team 3 vriend en vijand verbaasd heeft door liefst 3 punten te pakken tegen de torenhoge poulewinnaar. In de strijd tegen degradatie zijn goede zaken gedaan. Over een week reist team 3 af naar concurrent ZC actief. Aldaar zal geknokt moeten worden om 2, 3 of mogelijk zelf meer punten bij elkaar te sprokkelen.
    De teamgeest is geweldig, Frans blijft zelfs tot ver na twaalven in de kantine om het succes mee te vieren. Op naar Apeldoorn! Here we come!


    Maandag 25 februari 2013 Warnsveld 3 - Torenstad 5 uitslag 4-6


    Team 3 stelt teleur met onverwachte nederlaag: 4-6 verlies!



    Team 3 heeft een even onverwachte als verdiende nederlaag geleden tegen Torenstad 5. Na een vlotte 2-0 voorsprong (Frans en Marcel) leek Sylwia af te stevenen op de 3e winstpartij. Maar helaas, het liep anders. Sylwia kon het mooie niveau niet vast houden en moest alsnog in de 5e set het onderspit delven. Ook in de aansluitende dubbel (Marcel/Sylwia) bleek de tegenstander te sterk waardoor een 2-2 tussenstand op het scorebord prijkte.

    Marcel speelde vervolgens een zeer spannende wedstrijd, tegen een voor Marcel lastige tegenstander. Helaas kon Marcel het niveau van de laatste weken niet vasthouden en verloor voor het eerst deze competitie. Iedereen weer blij langs de kant want na successen als clubkampioen en sjoelkampioen moest men binnen de vereniging er niet aan denken dat de 100% in tact bleef. Gelukkig voor iedereen wist Marcel ook weer wat verliezen was.

    Sylwia kon in eerste instantie moeilijk om gaan met haar teleurstelling uit de eerste partij, maar vocht zich op Sylwiaanse wijze heel knap langs een moeilijke tegenstander door met 3-2 te winnen. Helaas lukte het haar niet om de laatste partij succesvol af te sluiten, maar opnieuw 1 winstpartij op deze avond voor Sylwia.

    Frans startte veelbelovend, maar moest in de 2 daaropvolgende partijen zijn meerdere erkennen. Dat was ook voor Frans een tikkeltje teleurstellend. Toch is Frans bezig aan een uitstekend seizoen en ligt team 3 op koers voor een mooie eindnotering.

    Volgende week wacht de nummer 2 van dit moment, Shot uit Deventer. Een mooie tegenstander om mogelijk weer een stapje omhoog te klimmen.


    Donderdag 14 februari 2013: Swift 9 - Warnsveld 3 Uitslag: 2 - 8



    Team 3 behaalt prachtige overwinning met heroisch dubbelspel: 2-8 winst!



    Team 3 met de spelers Sylwia, Frans en Marcel hebben een zeer ruime overwinning behaald bij Swift: 2-8. Na een stroef begin denderde Warnsveld gedecideerd over Swift heen.
    Frans voelt zich al weken op zijn gemak en pakt de nodige overwinningen. De tegenstander werd gek van zijn toverballen en wist alle partijen naar zich toe te trekken, klasse Frans!
    Sylwia leek een prima eerste wedstrijd te spelen maar verkrampte toch onnodig waardoor zij de eerste wedstrijd met 3-1 verloor. Na ook de tweede wedstrijd verloren te hebben leek het een minne avond te worden na achterstand in haar derde wedstrijd. Net op tijd hervond Sylwia haar zelfvertrouwen en won uiteindelijk afgetekend met 3-1!
    Marcel walste over zijn tegenstanders heen door 3 x (3 x 3-0)te winnen zoals het clubkampioen betaamt.
    Het dubbelspel vraagt om speciale vermelding. Met onze spelers Sylwia en Frans ontspon zich een zeer spectaculair duel. Na een 2-0 achterstand leek het een kansloze match te worden. Echter, dank zij zeer goed teamwork werd met 3 x 12-10 de stand omgebogen naar een 3-2 overwinning.

    Maandag 28 januari 2013 : team 3 start voortvarend, 7-3 winst tegen ZC Actief 2



    Team 3 met de spelers Sylwia, Frans en Marcel is goed uit de startblokken gekomen bij de start van de voorjaarscompetitie. Met 7-3 werd ZC Actief het kind van de rekening.
    Frans opende het bal met een sterke eerste set, maar moest toch terrein prijsgeven in het vervolg van de match. Met 3-2 verloor Frans nipt. Echter herstelde Frans zich uitstekend in de overige wedstrijden door 2 x een overwinning te boeken. Goed gedaan Frans!

    Sylwia opende sterk en won haar eerste partij. In de overige partijen leek zij voor een stunt te zorgen maar moest toch helaas het onderspit delven. Mogelijk iets te vrijblijvend gespeeld, want langs de kant hadden we het idee dat Sylwia goede winstkansen had. 1 punt voor Sylwia, maar dat worden er in de competitie vast meer. Wel goed om te zien dat Sylwia rode blosjes op haar wangen had, waaruit mocht blijken dat Sylwia zich goed had ingespannen.

    Marcel kruipt langzaam maar zeker weer naar zijn oude niveau toe. Speelde tijdens de trainingsperiode al een aantal "toppers" van de tafel. Maakte tijdens de wedstrijd korte metten met alledrie de tegenstanders (clean sweep, 3 x 3-0!). De dubbel werd door Frans/Marcel met 3-1 gewonnen, einduitslag 7-3.

    Volgende week wacht het uitduel met SVVZ. Helaas is Marcel afwezig, maar Gerwin zal probleemloos het niveau van Marcel evenaren, dan wel overstijgen.

    Team 4 (4e klasse Poule J )
    Van links naar rechts
    Rob Former
    Gerwin Stok
    Bert Arends
    Fons Evers
    Christiaan ter Strake(niet op foto)

    Home


    Stand
    ------------------ ------
    Futura 2 10 - 69
    Warnsveld 4 10 - 57
    Shot '78 5 10 - 56
    De Brug 14 10 - 44
    De Lieverdjes 2 10 - 41
    Ugchelen 1 10 - 33





















    Maandag 11 maart 2013: Warnsveld 4 - de Brug 14 Uitslag: 6 - 4



    Christiaan, Gerwin en Rob moesten op 11maart de return wedstrijd spelen tegen de Brug 14 een beladen wedstrijd omdat de eerste wedstrijd verloren werd met 7-3, de enige wedstrijd die wij verloren in de eerste helft van deze competitie.

    Christiaan opende de avond met een 3-0 nederlaag, hij kamt deze competitie met het eind schot en verliest de games meestal op het eind ook al staat hij op redelijke winstkans.
    De tweede wedstrijd moest Rob aan de bak tegen de Jong, deze partij won hij glansrijk door met 3-0 te winnen terwijl hij de eerste ontmoeting nog verloor in vijf sets 11-3,11-6,11-5 waren de game uitslagen nu. Partij drie moest Gewin er tegen aan, zijn opponent was E de Vogel, Gewin kwam achter met 2-0,maar knokte zich terug in de wedstrijd en won de 3e set met 11-8.
    De vierde set lag voor het oprapen door een voorsprong van 8-6 nog weg te geven verloor hij de 4e set met 10-12 Dus een 2-1 achterstand in de wedstrijd.

    De dubbel werd met zeer goed spel van Christiaan en de dodelijke opslagen van Gerwin probleemloos gewonnen door het team uit Warnsveld.
    De 4e wedstrijd tussen Rob en Eggink ging in 5 sets naar Rob, die pas in de laatste game het zeer verdedigende spel van zijn tegenstander door had.
    Christiaan verloor ook zijn tweede wedstrijd, ook weer op het einde van de sets (wij als teamgenoten weten de oorzaak wel en hij zal zeker wel weer zijn oude niveau terug krijgen)

    Gerwin won zijn volgende wedstrijd met 3-0 wat nog niet was voorgekomen deze competitie hij moet altijd eerst warm draaien zegt hij altijd De 3e partij van Rob tegen Vogel was weer een ware titanen strijd met uiteindelijke winnaar Rob, die toch nog wel een grote achterstand 0-2 moest goedmaken na zeer veel mooie rally's wist hij de winst in de wacht te slepen maar makkelijk ging het niet voor hem Gerwin won ook zijn derde partij in 4 sets moest eerst weer warm draaien doordat zijn tegenstander weinig tot geen grip had op zijn opslagen wist hij de partij uiteindelijk probleemloos te winnen.

    Christiaan verloor ook zijn 3e wedstrijd op dezelfde wijze als de eerste twee, maar heeft met een voortreffelijk dubbel toch nog een punt weten te pakken voor ons.

    Al met al een mooi resultaat 6 - 4 overwinning voor team Warnsveld 4, met dit resultaat weten ze de 2e plaats in hun afdeling te verstevigen.

    Maandag 11 februari 2013: Futura 2 - Warnsveld 4 Uitslag: 5 - 5



    En daar was ie dan, vroeg in het seizoen: The clash of the Titans



    Warnsveld 4 mocht op bezoek bij koploper Futura 2. Futura heeft pas 1 verliespunt na 20 wedstrijden, dus dat belooft een harde dobber om het in de juiste bewoordingen te zeggen ;)
    Het spits werd zeker niet onverdienstelijk afgebeten door Christiaan, die helaas met in totaal maar 6 punten verschil in 3 games verloor.
    Gezien de status van Futura in de competitie werd daarmee de competitie drang van Rob des te steviger aangewakkerd en hij Bond de bijna gelijkwaardige strijd aan en wist onze eerste partij te winnen.
    Ondertussen werd aan Gerwin uit de doeken gedaan dat ze met maar 3 letterlijke punten waren gedegradeerd uit de regio zwolle 3e klasse en dat die regio toch wel als een klasse zwaarder dan de ijsselstreek te boek staat.
    Gelukkig trok Gerwin zich daar niet veel van aan en met uiteindelijk een 4-11 in de 5e set trok hij de derde partij naar zich toe.
    Het dubbel liep helaas iets onfortuinlijker, Rob en Gerwin moesten inde 5e set met 11-9 het onderspit delven. Close but no call
    Christiaan trad aan om onze eerste voorsporng te pakken, pakte ook een set, maar ging helaas moedig strijdend ten onder in 4 sets.
    Op naar de volgende partij voor Gerwin. Spannend was ie, met een 12-10 in de vijfde set waarin hij 8-1 had achterstaan, verloor hij helaas toch.
    4-2 voor Futura, dat belooft niet veel goeds. Maar zowel Rob als Gerwin wonnen de volgende partijen ! De spaning was weer terug, 4-4 en nog 2 partijen te gaan De laatste partij voor Christiaan begin met keer 12-10 ook weer spannend, de derde set was voor christiaan met 9-11, maar de 11-5 in de vierde deed Christiaan toch weer de das om.
    Dus is het aan Rob om te proberen er een gelijk spel uit te slepen. Hijgend, steunend, puffend, zich zelf motiverend en alles en iedereen erbij roepend ging Rob tekeer ! Rob na de 3e set : "Doe me een biertje! " Rob na de 4e set : "Ik krijg geen lucht !" Ja een ware titanenstrijd ! Op de banken zat iedereen te genieten van de fantastische partij die de heren speelden, met als uiteindelijke winnaar : Rob, met 9-11 in de 5e set !
    Proficiat Rob ! En uiteraard proficiat Team ! Tegen de Nr 1 met 5-5 in de uitwedstrijd wegkomen is een goede prestatie.

    Maandag 4 februari 2013: Warnsveld 4 - De Lieverdjes 2 Uitslag 7 - 3



    De uitslagen van de eerste ronde geven al een indicatie van de krachtsverhoudingen binnen onze poule. Er is een andere situatie dan vorig jaar toen de teams wel heel dicht bij elkaar zaten.

    En wat doen wij na de nederlaag van vorige week? Bert, Gerwin en Rob gaan thuis de strijd aan met de Lieverdjes uit Apeldoorn. Hoe komt een club aan die naam? De spelers, hoewel al eeuwen lid, weten het niet.
    De vier stevige mannen op leeftijd waar we tegen moeten spelen doen niet aan lieverdjes denken. Ze knokken tot het laatste punt. Ze doen hun club-naam eer aan door zich te onthouden van te luidruchtige verwensingen. Hulde!!! Gerwin, die elke wedstrijd analytisch benadert, wil als 2e spelen. Hij heeft dan de minste wachttijd en blijft het beste in zijn ritme. Bert en Rob hebben daar geen moeite mee.

    Na deze voorbeschouwing nu de wedstrijd. Rob begint. Set 1 en 2 sluit hij winnend af. In de 3e set heeft hij last van een dipje en verliest de set. De 4e set, geconcentreerd spelend, wordt door Rob gewonnen.
    En dan is Gerwin aan de beurt. De 1este wint hij krap, de 2e set verliest hij dik. De 3e set wint hij krap; de 4e set verliest hij nog krapper. En dan de 5e set. Gerwin kent nu zijn tegenstander, is op stoom en wint de 5e set. En dan is Bert aan de beurt. Dat wordt een kort potje. Het Lieverdje is veel te sterk voor onze aanvoerder. Wijs geworden door dit resultaat, be-sluit de aanvoerder na een kort overleg Gerwin en Rob in te zetten voor het dubbel. Een zeer goede zet. De Lieverdjes zetten hun 4e man in voor het dubbel. Die frisse man mocht echter niet baten; in 3 sets worden de Lieverdjes opgerold.
    Dam mag Gerwin zijn 2e partij spelen. De spelers zijn aan elkaar gewaagd. Het wordt een 5-setter; de 5e set wordt door Gerwin met 11-9 gewonnen. Klasse.
    Rob wint in 4 sets zijn 2e wedstrijd. Bert is niet in staat zich te verbeteren; hij verliest zijn 3e partij in 3 sets. Gerwin is dan weer aan de beurt. In 4 sets haalt hij die partij binnen.
    Bert verlies in 3 sets zijn 3e partij. Kansloos. Wel leuk gespeeld vanavond. Rob speelt de laatste wedstrijd. Hij verliest, weliswaar krap, de 1e set. Maar dan heeft hij zijn tegenstander door. Die wordt in de volgende sets simpel spinnend van de tafel gespeeld.
    Een overwinning van 7 - 3. Een geweldig resultaat. Goed gedaan/gestreden Gerwin en Rob. Fons bedankt voor het tellen en de mentale ondersteuning.
    We hopen dat je voet niet meer opspeelt en je snel weer "speelbaar" bent.

    Ondanks de grote overwinning was het een spannende wedstrijd zoals het vol-gende schema laat zien: Partijen met 3sets: 3 partijen; 4 sets 5 partijen; 5 sets 2 partijen

    Het werd gezellig laat. Bert Arends

    Dinsdag 30 januari 2013: De Brug 14 - Warnsveld 4 Uitslag 7 - 3



    Vorig seizoen waren we nog team 3. Nu zijn we, door foutje van de wedstrijdsecretaris, opeens team 4. Voor ons jammer maar ook een wedstrijdsecretaris is niet volmaakt. Dus het zij hem vergeven en wij gaan vol goede moed het nieuwe seizoen in. Met vijf man. Bert, Christiaan, Fons, Gerwin en Rob Former. Rob is hersteld van zijn (tafel)tennisarm en gaat enthousiast het nieuwe seizoen in. Fons heeft last van jicht in zijn voet en kan nog niet spelen.
    Onze eerste wedstrijd is tegen De Brug 14. Het was maar goed dat Rob, onze chauffeur, zich zorgvuldig op de reis had voorbereid en wist dat De Brug in een nieuw onderkomen speelde (Zilverschoon 108). Rob had daarom de TomTom ingeschakeld. Bij mij wilde Tom ons via Voorst naar Apeldoorn sturen: bij Christiaan wisselde Tom van standpunt en stuurde ons via Deventer. Voor Empe was de weg afgesloten vanwege een ongeluk ( een dode en een zwaargewonde las ik in de krant). Via een omweg vervolgden we onze weg. In Apeldoorn reden we dankzij Tom naar het nieuwe Brug-clubhuis. Dat was vorige week in gebruik genomen. Het clubhuis ziet er goed uit. Een klein minpuntje is het beperkte aantal douches.
    Tot onze verrassing speelden we tegen het team dat we vorige seizoen tegenkwamen als De Brug 13. Met dezelfde samenstelling. Ook zij waren een teamnummer gezakt en spelen nu als team 14.

    We begonnen goed en stonden dankzij Bert en Rob met 2 -1 voor. En toen duurde het nog tot de laatste partij voor Rob, in een vijfsetter, het derde puntje scoorde. Het was een goede en spannende wedstrijd zoals het volgende schema laat zien: 2 partijen in 3 sets; 5 partijen in 4 sets en 3 partijen in 5 sets.
    O ja, alle 6 spelers verloren een game en zijn van de 100%-druk af.

    Het werd gezellig laat. Christiaan was enigszins gedesillusioneerd door het verdedigende spel van de tegenstanders. Hij heeft, op zijn verzoek, dispensatie gekregen voor de thuiswedstrijd waarbij hij opgesteld was. En Rob kan dan invallen en dan proberen zijn fel begeerde revanche te halen op A.J. de Jong. Voor de statistieken: in het vorige seizoen verloren we beide wedstrijden met 6 - 4.

    Team 5 (5e klasse Poule I)



    vlnr op de foto:
    Ronald Bergman
    Jorden Leuverman
    Arie Bosman

    Home


    Stand
    ------------------ ------
    De Veluwe 10 10 - 68
    ZC Aktief 3 10 - 54
    Trias 13 10 - 47
    Warnsveld 5 10 - 46
    De Toekomst 13 10 - 43
    Gelvandria 7 10 - 42